Levering kun 35 kr. - Gratis ved køb over 300 kr.


Slangeklubben – det danske Julio Cortázar-selskab

Slangeklubben blev stiftet i november 2018 og henvender sig til enhver, der interesserer sig for Julio Cortázar og hans forfatterskab.

Formålet med selskabet er at udbrede kendskabet til den argentinske forfatter gennem foredrag, oplæsninger og en masse andre aktiviteter.

I Slangeklubben er der plads til alle – både dem, der har snuset lidt til forfatterskabet og fået mod på mere, og til de inkarnerede aficionados.

Alle er velkomne og kan melde sig ind i selskabet via formularen nedenfor.


Praktisk

Det blev på generalforsamlingen i november 2019 vedtaget, at medlemsskabet fortsat er gratis i foreningsåret frem til næste generalforsamling i november 2020.

Når du har tilmeldt dig, modtager du automatisk information om arrangementer mv. på e-mail. Du kan til enhver tid melde dig ud af selskabet igen ved at sende en mail til Skjødt Slangeklubben har sin egen Facebook-side, hvor foreningens aktiviteter løbende annonceres: Gå til facebook-side

Slangeklubben blev stiftet i 2018 af oversætter Ane-Grethe Østergaard, professor Martin Zerlang, professor Jørn Boisen og forlægger Liv Camilla Skjødt. Foreningens logo med en lang smuk slange er designet af Nina Wolff Juhlin.

translation missing: en.general.search.loading