Fri fragt ved køb over 499 kr. - Porto 49 kr.

Det Andet Amerika

En Hegnet & Hensing Podcast

Lyd & skrift mødes i nyt samarbejde


Pressemeddelelse 2. november 2020


"Hegnet & Hensing Podcast indgår partnerskab med Skjødt Forlag

For et par år tilbage faldt vi over en lille bog om en ridset plade, oversat fra spansk til dansk og udgivet ved Skjødt Forlag. Det var 33 Revolutioner af Canek Sanchez Guevara.

På trods af dens utallige lukkede døre og dødvande, blev bogen et lyspunkt for os. Den viste os nemlig, at nogen – ligesom vi ønsker – havde gjort det til sin hjertesag at bringe Latinamerika til de nordlige breddegrader. Vi er derfor både stolte og taknemmelige over at kunne præsentere vores ny samarbejde med Skjødt Forlag.

Den anerkendelse der ligger i at nogen vil stå sammen med os, når vi sender udsendelser på gaden, er vi meget glade for. Det er en løftestang vi glæder os til at følge op på med endnu flere udsendelser med fokus på Latinamerika.

Skjødt Forlag kommer fremover til at præsentere flere af vores udsendelser, og giver os nye måder at gribe Latinamerika an på. Derfor kan du trygt skylle din Lonely Planet ud i nærmeste fontæne: Med forfattere som Zambra, Garro og Cortázar som kortmagere tager vi længere ind et kontinent af kontroversielle begyndelser, umådelig alsidighed og magiske, monstrøse – men mest af alt menneskelige – beretninger.

Den første bliver, selvfølgelig, med udgangspunkt i 33 Revolutioner".

Translation missing: en.general.search.loading